The Best of Bowie

The Best of Bowie

Best of Bowie Ta en resa in i David Bowies mångfacetterade universum. Bowie var här och där överallt.


Arena/Plats: Ystads teater

Best of Bowie
Ta en resa in i David Bowies mångfacetterade universum.
Bowie var här och där överallt. Alla musikstilar och konst blev en del av hans image. Och man ser snart ingen film utan att hans musik är en del av bakgrunden. Vi kommer hela vägen runt.

Best of Bowie har turnerat och presenterat David Bowies musik i många år och spelat de flesta stora scener i Danmark så som som Smukfest, Amagerbio, Trommen, Viften, Train och olika festivaler. Best of Bowie har även gästat en hel del arenor i Sverige och Tyskland.

Efter Bowies förtida exit 2016 turnerade bandet i Danmark och fick reda på att det finns en stor och lojal Bowiepublik. 2017 firade vi hans 70-årsdag tillsammans med de många Bowie-fansen.
Inte bara i Danmark, utan även i Tyskland, Sverige och Norge. Vi har sålt slut på flera ställen, och det verkar inte finnas något slut på det. Vi är naturligtvis glada och ödmjuka över detta.

Musikalisk ledare och gitarrist genom åren – Flemming Rasch – har samlat ett team av riktigt kompetenta Bowie-musiker och fått tillbaka frontmannen Martin Stokbro som David Bowie. Martin var med de första sex åren när bandet slog sig fast på namnet och Martin är en upplevelse på scenen. Sjunger fantastiskt och är full av energin som tar alla på en musikalisk Bowie-resa av dimensioner. 

Bandet är:

Martin Stokbro – sång
Flemming Rasch – gitarr/kör
Jacob Stenz– keyboards/kör
Troels Holdt/Martin Møller – gitarr
Thure Dan Petersen – trummer
Lars Andreasen – bas
Thea Iven Ulstrup – kör

 


Boka biljett