Celtic Christmas med West of Eden

Celtic Christmas med West of Eden

Föreställningen 4 december inställd. Äntligen! Premiär i Ystad för den fantastiska julkonserten Celtic Christmas där bandet West of Eden bjuder in till keltiskt julfirande med irländsk och engelsk folkmusik i centrum.


Arena/Plats: Ystads teater

Föreställningen 4 december inställd.

Äntligen! Premiär i Ystad för den fantastiska julkonserten Celtic Christmas där bandet West of Eden bjuder in till keltiskt julfirande med irländsk och engelsk folkmusik i centrum.
Allt från medeltida hymner till svängigt låtspel, Christmas Carols och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert.Bandet är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine.

West of Eden har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken.
Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopfler’s band som Alison Krauss & Union Station.
Bandet har även spelat för utsålda hus på Göteborgs Konserthus tillsammans med musiker ur Göteborgs Symfoniker, gjort ett flertal live-konserter i riksradio samt turnerat i England, på Irland, i Kina.
Bandets inspelning av Celtic Christmas-konserterna har hyllats i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”.

Längd 80 minuter


Boka biljett