Karin Tingne

Karin Tingne

7 juli 20.00 >> Karin Tingne har haft flera succéframträdanden med sitt band, med upp till arton musiker på scen, som presenterat blues- och soullåtar. De har uppträtt flera gånger på Ystad Teater med lysande recensioner.


Arena/Plats: Ystad Teater

Karin sjunger också gärna lite lugnare, känslosamma låtar, som passar för en mer intim miljö och en mindre publik. Till vår konsert på Ystad teater den 7 juli kommer hon med delar av bandet och två körtjejer och tillsammans framför de finstämda låtarna. Programmet ger en skön, stämningsfull kväll fylld med southern soul och gospel och lämnar ingen oberörd!

 

Från tidigare konserter med Karin Tingne saxar vi ur några positiva recensioner:

-”Karin Tingne fyller ord och toner med hela livet, allt mellan himmel, jord och helvete”

- ”Allra bäst är Karin Tingnes sång förstås, hennes förmåga att hämta kraft och styrka inifrån varje del av sin kropp”

- ”Ordet är sensationellt. Dags nu att också övriga Sverige upptäcker Karin Tingne!”

- ”Karin Tingne fyller låtarna med sig själv...går från lugnt till intensivt på ett par toner, från smek till klös, från viskning till skri, från tjej till kvinna”

- ”Som att höra Janis Joplin första gången. Jo, jag tar i men bara lite, bara liiiiite”

 

I biljetten ingå teaterns omtalade stora räksmörgås eller för den som önskar en smörgås med fläskfilé. Dörrarna till teatercaféet öppnas 18.45. Vi följer givetvis Folkhälsorådets alla direktiv. Vi torkar nogsamt alla ytor och säljer inte fler än 50 biljetter. Konserten sker i salongen där det finns 400 platser att välja på. Så det är inget problem att hålla social distans.

 

Konserten vara ca 90 minuter plus paus om 20 minuter.


Boka biljett