Kursen Håll om mig

Håll om mig-kursen fokuserar på att:

 

  • Öka förståelsen för vad som händer i er kommunikation och med era känslor, både på och under ytan
  • Bryta gamla negativa mönster som ni kört fast i
  • Få en bättre relation som leder till mer fysisk och känslomässig närhet
     

Bokomslaget till Håll om migKursen utgår från boken Håll om mig av Sue Johnson. Ni kommer att behöva skaffa den innan kursen och läsa inför de olika träffarna.

Vid önskemål om att delta i kursen sker en kort telefonintervju för att tillsammans undersöka era behov och hur kursen skulle kunna passa för er. Efter det sker fösta kurstillfället då ni som par kommer enskilt. Resterande del av kursen sker i grupp vid fyra tillfällen om tre timmar. Gruppen består av max fyra par.

Kurstillfällena består av korta teoripass som varvas med filmklipp där ni får följa ett eller flera pars resa mot en bättre relation. Ni kommer även att få göra övningar enskilt som par. Ni kommer att kartlägga olika situationer och lära er mer om er själva, ofta både om sig själv och om partnern.

Avgift Kostnaden är 200kr per par för varje besökstillfälle. Fika och arbetsmaterial ingår. Betalning sker med kort eller via Swish.

 

Intresseanmälan

Ni är välkomna att höra av er på våra telefontider om ni är intresserade av kursen. Då kan ni få mer information eller lämna intresseanmälan inför kommande kursstart.

Beställ Håll om mig av Sue Johnson här:
Håll om mig - Sju livsavgörande samtal om kärlek | OrdGlob Förlag - ordglobforlag.se

Publicerad 2023-06-19, Uppdaterad 2024-06-22