I Juletid 2017

I Juletid 2017


Arena/Plats: Ystads Teater

För femtonde året i rad kommer vi ge oss ut på julturné med ett program som vi kallar ’I Juletid’. Varje år har vi med oss en gästartist. Genom åren har det varit namn som Lill-Babs, Cyndee Peters, Sten Nilsson, Sonja Aldén, Uno Svenningsson, Viktoria Tolstoy m fl.

Vi är Sveriges till antalet konserter största julturné (förra året gjorde vi 65 konserter varav 61 helt utsålda och 2 nästintill slutsålda).

Ständiga medlemmar är trumpetaren Magnus Johansson och pianisten Marcos Ubeda. Magnus var fram till i början av 2000-talet orkestermusiker och spelade med världsartister som exempelvis Diana Ross, Stevie Wonder och Tom Jones. De senaste åren har Magnus satsat på sin solistkarriär och har bland annat varit en av artisterna i Diggiloo-turnén som ju turnérar i Sverige varje sommar. Marcos Ubeda är kanske mest känd som kapellmästare för SVT:s musikfrågesportprogram Doobidoo.

Och varje år har vi som sagt med oss en gästsångsolist. Förra året var det Christer Sjögren som var gästsolist, och för första gången någonsin kommer vi ha med samma solist en andra gång, det blir alltså Christer som åker med i år igen. Förutom Christer, Magnus och Marcos har vi vanligtvis också med oss en lokal kör. Repertoaren är i huvudsak traditionell julmusik.

Vidare information om turnén och finns på www.markuz.se/dags-for-i-juletid-2017

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: 90 min + paus
Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!
Teatercaféet 0411-57 77 50 eller teatercafe@ystad.se


Boka biljett