Ken Ring – Tack för mig

Ken Ring – Tack för mig

21 december kl 20.00 – en av svensk populärkulturs starkast lysande stjärnor på avskedsturné.


Arena/Plats: Ystads Teater

Ken Ring är en av svensk populärkulturs starkast lysande stjärnor. Med över femton år på den svenska musikscenen och som en av svensk hiphops pionjärer har Ken Ring skapat sig ett publikunderlag som få artister kan mäta sig med. 

Den stenhårde rapparen har gått och blivit folkkär.

Det har snart hunnit passera två decennium sedan debutalbumet Vägen tillbaka släpptes. Med låten Mamma blev Ken Ring stjärna över en natt och det turbulenta och anonyma livet på gatan byttes snabbt ut mot fullsatta spelningar och kändisskap. Sedan dess har Hässelby-rapparen konstant lyckats hålla sig relevant.

Ken Rings karriär sträcker sig över elva album, över 500 låtar och en rad internationella samarbeten. Han har spelat in musik med den amerikanska hiphopeliten och majoriteten av den svenska. Hans ärliga och tidlösa musik har bevisligen uppskattats.

De senaste åren har karriären dock tagit sig en ny vändning. Efter sin medverkan i TV4:s musikprogram Så mycket bättre 2013 nådde Ken Ring ut till helt nya målgrupper med sin lyrik och musik. Han klev rakt in i det svenska folkhemmets vardagsrum och hjärtan, och hans tolkningar av Lill Lindfors och Bo Kaspers Orkester ledde till listplaceringar på såväl Digilistan som Sverigetopplistan.


Boka biljett

Mat & dryck

Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!

Här bokar du enkelt bord, mat & dryck i Teatercaféet!

Gäller endast till caféet.