Musikcafé: Vi bjuder på oss själva – The Musical

Musikcafé: Vi bjuder på oss själva – The Musical


Arena/Plats: Ystads Teater

"Vi bjuder på oss själva - the musical" är en hejdlöst svart och rolig minimalistisk musikal om terapeuten Liz, som bestämt sig för att testa sin egen terapimetod "TDTB-metoden" på åtta klienter.
Men hon borde nog ha bearbetat sina egna problem först...

På scen: Christer Jönsson och Stina Sturesson Svansjö

Manus & musik: Stina Sturesson Svansjö

Regi: Eva Ekengren

Ljus & film: Martin Svansjö

Foto: Rasmus Jansson

Om de medverkande:

Stina Sturesson Svansjö är manusförfattare, sångerska, kompositör och scenartist. Hon började sin bana på Studioteatern i Malmö och jobbar med både teater - och TV. Har bl.a skrivit den kritikerrosade SVT-serien "Godmorgon alla barn", som Jens Jonsson regisserade, där bl.a Reine Brynolfsson spelade en av huvudrollerna.
Hon är även sångerska/låtskriverska i banden Diadem och A Great Romance.

Christer Jönsson är sångare och skådespelare. Efter teaterlinjen på Fridhems folkhögskola, medverkade han i flertalet musikaler runtom i Skåne. Sjunger i Diadem. Tillsammans med Stina har han bandet A Great Romance.

Eva Ekengren är regissör, skådespelerska, manusförfattare och pedagog, utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö och Biskops Arnös dramatikerutbildning. Hon har jobbat med TV, film och på scen bl a Helsingborgsstadsteater och Sagohuset, och är verksam i Spect scenkonst och Malmö improvisationsteater.


Boka biljett