På återseende

På återseende

28 & 29 sept kl 16 >> En nostalgitripp med swing, sweet och schlager. Fulla hus och strålande recensioner!


Arena/Plats: Ystads Teater

En nostalgitripp med swing, sweet och schlager.

Fulla hus och strålande recensioner!

Ensemblen som gör succé med sina teaterkonserter är nu tillbaka i Ystad med sin fjärde produktion.

Den nya föreställningen går under titeln PÅ ÅTERSEENDE. Vi får följa musikturisterna Karin Bergquist och Harald Leander på en nostalgi-tripp med hjälp av den musikaliska världskartan daterad 1925-1945. Kända resmål och nya upptäckter utlovas av reseledarna i Salongsorkestern. Häng med på en resa fylld med glada överraskningar och oväntade strapatser. Och med den bästa musiken som resesällskap!

Musiken är hämtad från 20-, 30- och 40-talen och består av dansmusik, filmmusik, jazz och en och annan schlager.

Salongsorkestern är ett storband med stråkar och vokaltrio. Musiken är hämtad från tidsepoken 1925-1945 och innehåller allt från rena jazznummer till pilsnerfilmsschlager.

Orkestern bildades i Lund i mitten på 70-talet och spelar på kungamiddagar, jazzklubbar, festivaler, baler och privata fester. Medverkat vid ett flertal tillfällen i TV. Turnéer till Shanghai, Toscana, Tokyo, Båstad, Höör och andra metropoler.

Strålande recensioner  och fulla hus för scenproduktionerna I god beredskap, Pilsner & Champagne, På samma väglängd och På återseende tillsammans med skådespelarna Karin Bergquist och Harald Leander.

 

Karin Bergquist. Skådespelare med brett register; teater, kabaré, radio, film, TV och egna produktioner. Flera somrar på friluftsteatrar i Helsingborg och Falkenberg. Uppväxt i Ystad och sjunger gärna äldre schlager.

Harald Leander. Välkänd skådespelare, dramatiker, regissör, översättare och musiker. Från Lund. Svensk mästare i Gladjazz 1986 med Nisses Stuga. Multiinstrumentalist och varitéartist. Och mycket, mycket mer.


Boka biljett

Mat & dryck

Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!

Här bokar du enkelt bord, mat & dryck i Teatercaféet!

Gäller endast till caféet.