Smith & Thell

Smith & Thell

7 december 2018 kl 19.30 – Smith&Thell brukar beskrivas som Sveriges bäst bevarade musikaliska hemlighet. Efter ett antal spelningar och turnéer i USA och Europa är det nu dags att möta den svenska publiken.


Arena/Plats: Ystads Teater

Smith&Thell brukar beskrivas som Sveriges bäst bevarade musikaliska hemlighet. Efter ett antal spelningar och turnéer i USA och Europa är det nu dags att möta den svenska publiken. I gitarrcaset har Smith&Thell packat bandets största låt hittills med superhitten ”Forgive Me Friend” (i skrivande stund topp-10 på Spotify och på radiolistan).

- Vi har gjort två spelningar på Sverigeturnén hittills och båda har varit magiska. Vilken underbar publik, sen att spelningarna varit utsålda är mest en för tidig julklapp, säger Maria Jane Smith.

- Vi har nånstans gjort allt lite baklänges i bandets karriär i Sverige. Vi hann spela Berlin, New York och Los Angeles innan vi besöker Sverige. Men det gör det ännu roligare att besöka Ystad och möta publiken. Många har sett oss på Allsång På Skansen och Lotta På Liseberg men ibland koppar de inte låtarna till just oss. Vi längtar efter att få publiken att koppla ihop allt, säger Victor Thell.


Boka biljett

Mat & dryck

Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!

Här bokar du enkelt bord, mat & dryck i Teatercaféet!

Gäller endast till caféet.