FNs_hallbarhetsmal_-_ett_smorgasbordf_for_nya_affarer__Bild_Ystads_kommun_(2).JPG

Hackaton/workshop

Välkommen till en hackaton/workshop om möjligheter att omsätta de globala målen i praktiken, med direkta kopplingar till din egen verksamhet och med fokus på nya affärer och företagsutveckling.

När: 20 mars kl. 09.00-12.00,
Registrering & fika 08.30.

Var: Teaterhallen, Tomelilla

Morgonen inleds med fokus på "FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer" Paraplyet där vi  inspireras, etablerar fler kontakter och identifierar nya affärer inom området. Tillsammans skapar vi ett skyltfönster mot Skåne, Sverige och Världen.

Hackaton/workshopen därefter leds av Karin Lintrup som bl.a är verksam som projektledare på Ideon. Till sin hjälp kommer hon att ha lokala gruppledare.

Ett hackathon är ett evenemang där människor träffas för att ta fram idéer, utveckla dessa och inspireras av och pitcha dem för varandra. Den användes från början av programmerare för att lösa stora utmaningar med hjälp av kodning. Idag används termen inom flera områden.

Arrangemanget är kostnadsfritt men har begränsat antal platser. Inbjudan gäller företag & organisationer. Sista anmälningsdag är den 14/3.

Anmälningstiden har gått ut. Kontakta lotte.nilsson@ystad.se

 

Ystad utifrån Regional kärna bjuder tillsammans med Tomelilla-, Sjöbo, -Skurup, Simrishamnds kommun, Tillväxt Syd och Sparbanken Syd in alla företagare och organisationer.

Läs mer om FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer

Publicerad 2019-02-18, Uppdaterad 2022-08-19

Program 20 mars

08.30
Registrering & fika
Teaterhallen, Tomelilla

09.00
FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer

09.15
Hackaton/workshop

11.45
Sammanfattning av dagen

12.00
Avslut

Vill du tipsa någon om arrangemanget den 20/3? Dela gärna inbjudan vidare!