Nyföretagarcentrum

Ta chansen att träffa Nyföretagarcentrum, en kostnadsfri tjänst för dig som funderar på att starta företag.

Välkommen till Nyföretagarcentrum

Nyföretagarcentrums hemsida hittar du kalendarium och information.

Du kan också kontakta rådgivarna direkt:

  • Ann-Sofie Larsson 073-038 99 27

ann-sofie.larsson@nyforetagarcentrum.se

  • Stefan Litzberg 076-882 65 05

stefan.litzberg@nyforetagarcentrum.se

Ystads kommun har ett nära samarbete med Nyföretagcentrum, som dessutom delar lokaler med oss på näringslivsavdelningen, detta för att få ett närmre och ännu bättre samarbete med kommunen.

NyföretagCentrum arbetar med kostnadsfri rådgivning för att skapa nya livskraftiga företag och hjälper bland annat till med utvärdering av din affärsidé. Rådgivningen är till för både dig som funderar på att starta eget företag eller för dig som redan har startat men känner att du vill få hjälp och stöd i hur du ska forstätta utvecklas. De har erfarna rådgivare som hjälper dig med affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller annat som rör ditt företagande.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare nätverket av stödjande samarbetspartners, via finansiella medel, personlig expertis och engagemang. Nyföretagarcentrum finns i Tomelilla, Ystad och Simrishamn, de anordnar bland annat Fördjupningsträffar och har Start Up-café.

Publicerad 2018-04-26, Uppdaterad 2024-02-19

Drop-in rådgivning

Onsdagar mellan klockan 12.00-14.00 finns rådgivare på plats i Ystad för att hjälpa dig med företaget, komma igång, svara på frågor, reda ut bolagsformer, prata bokföring, snacka affärsplaner – vi är ditt bollplank! Vi finns här för att hjälpa dig att ta steget mot eget – eller för dig som är nystartad.

Hjärtligt välkommen att ”droppa” inom och prata företagande med oss. Vår rådgivning är alltid kostnadsfri, objektiv och konfidentiell!

 

Företagarhjälpen

Som företagare ställs du inför många utmaningar, inte minst i utmanade tider. Oavsett vilka utmaningar du ställs inför, stora som små, finns vi på NyföretagarCentrum Sydöstra Skåne här för dig. Låt oss bli ditt bollplank när du ska fatta viktiga beslut, ombilda, utveckla eller expandera, se över ekonomin eller bara behöver råd och stöd i ditt företagande. Vår kostnadsfria rådgivning utformas utifrån de frågor och utmaningar du som företagare ställs inför – allt från siffror till strategier, operativt där du står eller med sikte mot större mål.

Företagarhjälpen riktar sig till dig som redan är etablerad företagare.

Nyhetsbrev

Du kan prenumerera på Nyföretagarcentrums nyhetsbrev genom att anmäla dig via anmälningslänken.