Starta_foretag.jpg

Nyföretagarcentrum

Ta chansen att träffa Nyföretagarcentrum, en kostnadsfri tjänst för dig som funderar på att starta företag.

Starta eget träff!

En mötesplats där alla är välkomna, så väl entrepenörer och små och medelstora företag eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget. Kom förbi och bolla företagsidéer, prata försäljning, marknadsföring, juridik eller annat som berör nyföretagande.

 

Var och när?

  • 24/3 och 26/5 kl. 18.30-20.30, Ystad, Gamla Rådhuset
  • 28/1 och 28/4, Simrishamn
  • 25/2, Tomelilla

Träffarna är kostnadsfria och vi bjuder på fika.
För mer information kontakta ystad@nyforetagarcentrum.se

Varmt välkomna hälsar Lotte & Stefan på Nyföretagarcentrum.

 

Fördjupningsträff

Du kan även boka tid för personlig rådgivning och uppföljning inför din uppstart. Här diskuteras din affärsidé, affärsplan, budget och marknadsföring. Rådgivarna har givetvis tystnadsplikt

Här får ni en presentation av NyföretagarCentrum, funderar  tillsammans kring -Varför är jag företagare? Vad driver mig? Vad är roligast/lättast? samt går igenom hur du registrerar ditt företag, olika företagsformer och ekonomi. Dessa informationsträffar (och ev. rådgivningar) är kostnadsfria.

Kontakta: ystad@nyforetagarcentrum.se

 

Frukostträffar

Välkommen på våra kostnadsfria frukostträffar fredagar udda veckor på Café Lurblåsarn

Kontakta: ystad@nyforetagarcentrum.se

 

Mentorsprogram

Det gäller nystartade bolag och bolag som är påväg att startas. En kickoff planeras till den 15/10 men vill man vara med så anmäler man sig direkt till ystad@nyforetagarcentrum.se

 

Mötesplats SydOst

Med hjälp av Färs och Frosta Sparbanksstiftelse har vi nöjet att presentera föreläsningar  och andra aktiviteter för dig som redan driver företag. Välkommen att träffa andra företagare och få nya  insikter.

Du anmäler dig till lotte.kolare@nyforetagarcentrum.se

 

Här kan du se Nyföretagarcentrums kalendarium. Välkommen!

 

Publicerad 2018-04-26, Uppdaterad 2019-12-19

Skuggstyrelse

Relativt nystartad företagare men känner att du är redo att utvecklas och ta nästa steg?
Under 2019 startar NyföretagarCentrum och Innovationscenter upp ett projekt där du får möjligheten att få en egen "skuggstyrelse".

Det innebär att du anmäler ditt intresse och blir kallad till ett första möte. Därefter kommer du att få möjligheten att få tillgång till kompetens du kanske saknar eller bollplanket du är i behov av.

Låter det intressant? Kontakta Lotte Kolare, Nyföretagarcentrum eller Helena Kurki, Innovationscenter för anmälan och mer information.