Naringslivsfrukost_5_februari_bild_Ystads_kommun_(7).JPG

Näringslivsfrukost

Ystad kommun och Företagarna i Ystad arrangerar de populära Näringslivsfrukostarna är ett forum där företagare möter andra företagare och delar med sig av kunskaper och erfarenheter.  
Samarbetspartners på frukostarna är Ystads Allehanda och Radio Active.

Varje möte har ett tema och speciella talare. Frukostmötena är kostnadsfria men med begränsat antal platser och börjar kl 7:30 med frukostbuffé och mingel och avslutas cirka kl 9:15.  Alltid tisdagar.

Näringslivsfrukostar 2021

 

Här kan du se de Näringslivsfrukostarna under 2021

Här kan du se vad de senaste näringslivsfrukostarna innehållit 2020

Här kan du läsa om frukostarna under 2020

Publicerad 2014-01-21, Uppdaterad 2021-06-07

Nyhetsbrev

I samband med GDPR 25 maj valde vi att uppdatera vår prenumerationslista. Du måste därför registera dig på nytt för att få den senaste informationen och inbjudan till våra frukostmöten. Tack på förhand hälsar Marknad & Näringsliv Ystads kommun
Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Näringslivsfrukost 2021

Den 8 juni var det dags för livesändning av vår näringslivsfrukost från restaurang Marinan i Ystad! Den sändes på Ystads kommuns YouTube kanal.

Morgonen inleddes med att Johan Österberg, Marknad & Näringslivschef hälsade välkommen tillsammans med Ingvar Öberg, Företagarna Ystad från ett soldränkt Ystad.

Morgonen inleddes med en intervju med Jeanette som driver restaurang Marinan. Därefter fick vi träffa Veronika som är verksamhetsledare i Ystad i Centrum samt nyanställda projektledaren Anna Bäckstrand som kommer att arbeta med projektet Hjärtat i Ystad.

Jamie och Jenny som är nya på vår avdelning berättade om deras uppdrag och vad de arbetar med just nu. Charlotta Blom, VD på Ystads teater fanns också på plats och intervjuades om nuläget.

I morgonsoffan mötte vi också Lars-Inge Persson, skolchef på Ystad gymnasium som tillsammans med Annika Strandberg, HR-manager på Polykemi pratade om kompetensförsörjning.

Günter Mårder, Företagarnas VD deltog via länk och gav sin nulägesanalys och därefter fick vi också att få ta del av Petter Birgersson, Ystads Allehanda nulägesanalys utifrån ett näringslivsperspektiv.

Avslutningsvis fick vi njuta av Sommarteaterns fantastiska talanger.

Många företagare passade glädjande nog på att nätverka live på vår Instagramkanal @näringslivystad

 

Näringslivsfrukostarna arrangeras av Ystads kommun och Företagarna, i samarbete med Ystads Allehanda och Radio Active.

Missade du sändningen eller vill du se den igen? Här kan du titta på våra tre senaste näringslivsfrukostar i efterhand:

Näringslivsfrukostarna är alltid kostnadsfria och arrangeras av Ystads kommun och Företagarna i samarbete med Ystads Allehanda och Radio Active.