ystad-arets-nyforetagakommun-2015-pressbild.jpg

Starta nytt företag!

Har du en företagsidé som du nu skulle vilja förverkliga? Det finns mycket hjälp och råd att få om man så önskar.

Företagslots

Företagslotsen är en service som förenklar och samordnar företagens kontakter med Ystads kommun och olika nätverk samt kan svara direkt på enklare frågor.

Nyföretagarcentrum

Ystads kommun har ett nära samarbete med Nyföretagcentrum, som dessutom delar lokaler med kommunens näringslivsavdelning, detta för att få ett närmre och ännu bättre samarbete med kommunen.

NyföretagCentrum arbetar med kostnadsfri rådgivning för att skapa nya livskraftiga företag och hjälper bland annat till med utvärdering av din affärsidé.

Rådgivningen är till för både dig som funderar på att starta eget företag eller för dig som redan har startat men känner att du vill få hjälp och stöd i hur du ska forstätta utvecklas. De har erfarna rådgivare som hjälper dig med affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller annat som rör ditt företagande.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare nätverket av stödjande samarbetspartners, via finansiella medel, personlig expertis och engagemang. Nyföretagarcentrum finns i Tomelilla, Ystad och Simrishamn, de anordnar Fördjupningsträffar och har Start Up-café varannan vecka här i Ystad.
Läs mer under Nyföretagarcentrum
Publicerad 2022-04-11, Uppdaterad 2023-12-01

Kontakt

Företagslots
Marknad- och näringslivsenheten
0411-57 80 00

Adress:
Gamla Rådhuset på Stortorget
Ystad

Kontakt

Nyföretagarcentrum
www.nyforetagarcentrum.se/ystad

Adress:
Gamla Rådhuset, Stortorget
Ystad