Ystad_Energi_halmbal_och_äpple-66.jpg

Har du anvisat elpris?

Om du inte gör ett aktivt val och väljer elhandelsföretag och avtal själv, blir du anvisad ett elhandelsföretag. Du får då ett avtal som är dyrare än om du själv väljer. Teckna ett tidsbundet avtal istället och spara pengar.

Ett smart elavtal

YstadElen är 100% förnybar. Den kommer från sol, vind, vatten och biobränsle. Den är lokal och vinsten går tillbaka till Ystads kommuns invånare och föreningsliv. Det gör inget annat elhandelsavtal. Därför tycker vi att du skall teckna ett avtal med oss, det är win-win för alla.

Teckna avtal >>

Vilket avtal skall jag välja?

Fast pris - full koll 
För dig som vill ha trygghet och full koll på dina elkostnader. Med ett fast elpris är du skyddad mot eventuella prisökningar. Bra för dig som har en större elförbrukning eller små marginaler i din budget. Perfekt om du vill slippa engagera dig i elmarknaden och värdesätter långsiktig trygghet. 

Rörligt pris - historiskt lönsamt 
Flexibelt pris som anpassar sig efter marknaden. Med ett rörligt elavtal sätts priset utifrån den aktuella kursen på elmarknaden. Det är oftast långsiktigt lönsamt och har historiskt sett gett det bästa priset över tid. Priset förändras varje månad och består av inköpspris, ett påslag och en fast årsavgift.

Priser YstadElen >>

Vi hjälper dig att byta

Vi vet att du har annat för dig än att teckna elavtal. Ger du oss en liten stund av din tid går det snabbt och smidigt. Har du även fjärrvärme från oss kommer den på samma faktura med elnät och elhandel. Allt för att det skall vara enkelt och smidigt för dig som kund.

Kontakta oss >>

Publicerad 2022-05-12, Uppdaterad 2022-06-02