Om Ystad Energi

Litet bolag ger unik närhet

Ystad Energi AB är ett helägt kommunalt bolag och finns nära dig. Vi stävar efter att vara så tillgängliga som möjligt för dig som kund. Och vi arbetar för ditt och miljöns bästa när det gäller att värma hus och hem, leverera el och ge dig tillgång till den modernaste tekniken inom digitala lösningar för bredband, tv och telefoni.

Som lokalt företag erbjuder vi

  • Bekväm, prisvärd och miljövänlig uppvärmning med fjärrvärme
  • Trygg elleverans i ett stabilt nät
  • Närhet och service till dig som kund
  • Modern och säker kommunikationslina med fiber

Nyttan av att vara kommunalt ägda och samtidigt ha affärsmässiga mål är att vi ska se till vad som är bäst för alla parter. Det ligger i vårt uppdrag och är vårt ansvar att stå för kompetens, säkerhet och prisvärda tjänster inom alla verksamhetsområden. Vi ska bära våra egna kostnader och investeringar och samtidigt tillgodose avkastningskrav från ägaren. Du som kund ska dessutom inte betala mer för våra tjänster än genomsnittspriset i landet.

Det som kännetecknar oss är en stor lokalkännedom, ett affärsmässigt förhållningssätt och ett personligt bemötande. Vi är tillgängliga och bidrar gärna med hjälp och råd. Dessutom söker vi hela tiden nya effektiva lösningar och jobbar för ett mer hållbart samhälle. Företag, kommun och människor ska kunna verka och växa i vår bygd.

Publicerad 2013-05-16, Uppdaterad 2024-04-02

YEAB_kundomdomen_221004