SH_Göken.jpg

Seniorernas Hus Göken

Vi önskar er ett bra avslut på 2023!

Och vi vill tacka er för ett bra år och önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.  Även 2023 bjöd på utmaningar och vi är glada att  ni är med och hjälper oss att nå ut till våra seniorer och att vi tillsammans jobbar med motverka ofrivillig ensamhet hos våra seniorer. Vi ser fram emot att fortsätta att nå ut vårt mål.

Om Göken

På Seniorernas Hus Göken pågår en mängd aktiviteter. Här spelas bl.a. bingo, canasta, priffe och bridge. Den aktive kan delta i stavgång, vara med på lättgympa, dansa eller vara med på qigong.

Vill du sitta ner och prata över en kopp kaffe, rekommenderas någon av våra sociala aktiviteter. Seniorernas Hus Göken är också hemmaplan för tre biljardlag, Göken 1, Göken 2 och Hvita Briggen som alla deltar i Österlenserien.

Utbudet av aktiviteter varierar över året, håll därför utkik efter aktuellt program. Varje månad arrangeras någon intressant föreläsning, underhållning eller något annat spännande. Några gånger om året anordnas fest med musikunderhållning, ibland tillsammas med Seniorernas Hus Löderupsgården. Du är alltid välkommen att bara slå dig ner och läsa tidningen, titta på TV eller ta fram ett spel eller pussel.

Vi finns i den gamla dagcentralens lokaler på Petrigatan 10. Till oss kan du ta dig med Stadsbuss 3, hållplats Petrigatan. Det finns även ett fåtal parkeringsplatser med infart från Fridhemsgatan. Det finns två handikapparkeringar i direkt anslutning till entrén.

 

 

Publicerad 2020-03-30, Uppdaterad 2023-12-04

Kontakt

Seniorernas Hus Göken
Petrigatan 10
271 40 Ystad

Verksamhetssamordnare
Munevera Elkaz
0411-57 78 97

munevera.elkaz@ystad.se