Enkelt att skaffa solceller

Att välja solceller från Ystad Energihandels samarbetspartner är lönsamt, tryggt och enkelt. Vi hjälper dig med ALLT - före, under och efter installationen. Våra experter tar fram en optimerad lösning för ditt hus. Du får också en av marknadens bästa ersättningar för ditt överskott.

Kom igång

Det är enkelt att skaffa solceller. Du anmäler intresse, samtalar och får offert - sen är du igång och ser din elräkning sjunka och vet att du gör en fin insats för miljön. Grattis till en garanterat lönsam investering.

7 steg till solceller

För att sätta upp solceller och komma igång med att producera egen förnybar el är det några saker att tänka på. Vi hjälper dig som sagt med allt, men det kan vara intressant att veta vilka steg som krävs.

1) Placering
Vad har du för takyta eller markyta som kan vara lämplig för solceller? Vilket väderstreck är mest effektivt att montera solpanelerna i? Hur mycket el vill du producera? 

2) Offert
Vi ger dig pris på ett komplett solcellspaket. Solpaneler, montering och installation ingår i alla våra solcellspaket. Om du vill utföra installationen själv kan du välja att endast köpa solpanelerna.

3) Anslutning
Elnätsbolaget som äger elnätet där du vill sätta upp din solcellsanläggning kontrollerar om anläggningen kan anslutas till elnätet.

4) Bygglov
Behövs det bygglov för dina solceller? Detta vet kommunen. 

5) Bidrag
Ansökan om bidrag för solceller görs hos Länsstyrelsen. Är ditt hus äldre än fem år kan du få ROT-avdrag för installationen. Tänk på att ROT-avdraget inte kan kombineras med solcellsstödet. Vi hjälper dig.

6) Installation
Om du valt ett komplett solcellspaket sköter vi både montering och installation.

7) Produktion
Om du producerar mer el än du använder kan du sälja ditt överskott. När din produktion är igång kan du följa den på Mina Sidor.

 

Publicerad 2019-03-11, Uppdaterad 2020-09-22

Beställ solceller

 

Beställ YstadElen

 

Priser YstadElen