Skolbibliotekariens nya farkost

Publicerad: 2019-09-24 12:18

Jag har massor och åter massor jag skulle vilja berätta för er här, men vet inte riktigt var jag ska börja. Ska jag börja lägga upp lektionsmaterial? (Turid har en hel pärm med material om hur man kan jobba med Barnkonventionen inför FN-dagen v. 43) Ska jag berätta om vad Susanne och Turid gjorde när de var på Backaskolan förra veckan? (Biblioteksråden är igång!) Ska jag lägga upp scheman över var vi är under hösten, på vilka skolor och hur ofta? Ska jag berätta vad vi ska lyssna på när vi åker till Bokmässan nu i veckan?

Alltså, vår skolbiblioteksvardag är så FULL av saker... Så av allt detta väljer jag det jag i skrivande stund har framför ögonen. En mycket praktisk grej. Cykelnycklar!

Jo, för vi i skolbiblioteksenheten har blivit med tjänstecykel. En vit sirlig damcykel med cykelkorg och med Ystads kommuns logga på pakethållaren. Nu ska denna cykel främst frakta mig själv och mina bokpratsböcker när vi kommer ut till skolorna tillsammans. Många mil ska vi trampa, cykeln, böckerna och jag. Borde jag sätta på en särskild ringklocka att pingla med när jag kommer?

cykelnycklar

Kategorier: transporter, skolbiblioteksvardag

Kommentarer

Kategorier